Saturday, February 1, 2014

Cea mai mare dobândă plătită de o bancă locală pentru un depozit pe 12 luni era de 6,75% pe an în de


Dacă un client care depus 10.000 de lei într-un depozit pe un an în decembrie anul trecut a primit la scadenţă o dobândă netă (după achitarea impozitului de 16% pe venitul din dobânzi) de maximum 570 de lei, dar în situaţia în care a ales să-şi prelungească depozitul la sfârşitul anului viitor va primi maximum 420 de lei net.
Cea mai mare dobândă plătită de o bancă locală pentru un depozit pe 12 luni era de 6,75% pe an în decembrie 2012. Dobânda era bonificată de ATE Bank, o bancă de talie redusă, care a fost vândută anul acesta de grupul elen Piraeus omului de afaceri Dorinel Umbrărescu şi care va opera din 2014 sub numele de BRCI.
În prezent, cea mai mare dobândă pentru un depozit cu scadenţa peste 12 luni ajunge la 5% pe an şi este oferită de Carpatica. Tot 5% pe an plăteşte şi TBI Bank, cea mai tânără instituţie de credit din piaţă, care încearcă astfel să-şi facă loc pe piaţa. În cadrul unei oferte promoţionale, banca plăteşte heals chiar 6,9% pe an pentru depozitele pe 12 luni constituite până la 31 decembrie 2013.
Zf.ro Stiri Asemanatoare: Magazine Kaufland speciale pentru oraşe sub 30.000 de locuitori. Primul magazin de format mai mic s... Exporturile au urcat cu 5,9% în primul semestru, deficitul comercial a scăzut heals la 2,5 mld.euro Sweet Days la Cluj Reuters: Fermierii români aleg subzistenţa în locul gazelor de şist
0 Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur Sport la January 13th, 2014
alegeri Apostu articole Băsescu Boc bucuresti cfr cluj cluj-napoca Dinamo heals Economie emil boc fotbal Guvern handbal Lifestyle napoca napocanews pd-l pdl pnl Politica Ponta presedinte primar primaria primarie psd romania Rusia sorin apostu Sport steaua stiri SUA suporteri tene Tişe transilvania U ubb u cluj udmr ungaria universitatea
Articole populare Norvegia a refuzat heals UE de trei ori şi a ajuns ţară de milionari în...dolari (26) Pământul ţării nu e de vânzare! Ardealul a devenit o Palestină a Ungariei? (25) Lumea secretă a nomenclaturii heals lui Vladimir Tismăneanu dezvăluie prelungirea comunismului după 1990 (22) Poliţia Locală din Sfântu heals Gheorghe a interzis în oraş Tricolorul şi lozinca Ţinutul Secuiesc pământ românesc (19) Biserica a inventat spitalele în lume şi patru anarho-comunişti vor să-l înlocuiască pe Iisus cu Marx (16)


No comments:

Post a Comment