Tuesday, January 14, 2014

Dnešní obětí bude Míša z Českých Budějovic, kterou jsem rovněž zastihla na výše zmiňované akci. Je


Home Univerzitní marast discount furniture Nešvary Studentské iniciativy Co se chystá Věda&Technika Forum Kalendář akcí Za!Hranice Za!Hranice Č.B. jinýma očima JU Bazar Kultura Muzika Divadlo discount furniture Film Sport Studijní matroš Haute couture Haute couture Galerie Redakce Lidi Desatero Inzerce
Hledáme pouze krásné, chytré a spolehlivé redaktory. Ošklivých a hloupých průserářů je v redakci už dost! redakce@svrap.cz . Vaše názory, naše radost! Kuba Vondruška u Kdo se bojí češtiny? Mich. Šl. u Kdo se bojí češtiny? discount furniture Mich. Šl. u Kdo se bojí češtiny? markéta u Černá je základ Evča Křenková u Černá je základ Rubriky Vybrat rubriku Č.B. jinýma očima Co se chystá Divadlo Film Forum Haute couture Kluby a hospody Knihy Muzika Nešvary Nezařazené Sport Studentské iniciativy Věda&Technika Za!Hranice Žiju a dejchám Žvanec Archiv Leden 2014  (7) Prosinec 2013  (13) Listopad 2013  (9) Říjen 2013  (10) Září 2013  (6) Srpen 2013  (7) Červenec 2013  (9) Červen 2013  (6) Květen 2013  (20) Duben 2013  (21) Březen 2013  (20) Únor 2013  (9) Velbloud v lednu
Tak to vypadá, že jaro už je asi tady a my se svlékáme ze zimní kůže a máme potřebu discount furniture si to jaro navléknout zřejmě i na sebe, jinak si tu záplavu barev nedokážu vysvětlit. Chápu, že té černé, šedé a béžové a jiné vyblité bylo v zimě dost, ale na druhou stranu se poněkud discount furniture nemůžu discount furniture smířit s tím, že v obchodech pomalu neseženete něco černého hezkého . Jako milovnice černočerné možná sklidím vlnu nepochopení, ale i přesto bych tímto článkem ráda všechny vyzvala k tomu, aby aspoň trochu ctili estetiku oblékání (neřkuli přímo fyzikální zákony discount furniture kombinování barev anebo prostě zdravý rozum).
Nevím, kdo přišel s konceptem čím více barev, tím lépe , ale nutno říci, že ve většině obchodů se touto strategií řídí velmi svědomitě. Proto mi dovolte pár slov a nerozčilujte se hned na začátku článku (na konci totiž čeká velmi zajímavá oběť ). Řídit se tvrzením méně je někdy více je v tomto případě zcela na místě, protože kombinace některých barev váš model neoživí, ale naopak nadobro zabije (stejně tak, pokud jste od hlavy až k patě třeba v modré). Pokud se budete snažit sladit na sobě červenou, růžovou, oranžovou, zelenou a modrou k tomu, tak stojíte před dosti nelehkým úkolem, jehož řešení se rovná výpočtu hmotnosti tělesa ve vakuu (pro méně bystré, je to prostě nemožné).
Osobně si 90. léta pamatuji velmi dobře (nejsem prostě už z nejmladších), discount furniture proto mě dost udivuje návrat reflexních barev, který jste jistě všichni velmi dobře zpozorovali, protože je ze své podstaty těžce přehlédnutelný. K těmto barvám lze říci jen jediné, měly zůstat hluboko v minulosti! Chápu, že každý chce občas budit trochu té pozornosti, ale umět zacházet s těmito barvami discount furniture a přitom vypadat vkusně, je podobný úkol jako výše zmiňovaný výpočet.
Nechci zde pět ódu na černou, ale řekněme si upřímně, discount furniture stejně je to nejlepší barva, která v sobě skrývá množství výhod: discount furniture 1. zeštíhluje 2. nikdy nevyjde z módy (proč ji asi nosí většina návrhářů) 3. sluší téměř každému (což se o pestrých discount furniture barvách říci nedá) 4. dá se velmi dobře a efektně kombinovat s ostatními barvami
Občas mám pocit, že jsme velmi lehce ovlivnitelní a pokud řetězce alá Newyorker přijdou s nějakým novým módním hitem , tak se z toho posléze stává uniforma, kterou chce mít na sobě každý. Proto jděte proti proudu a noste černou!:)
Sice je tématem dnešního článku hlavně barevná přesycenost, ale i tak mi dovolte pár slov k věcem, co mi nedají discount furniture rovněž spát. Řeč je o zipech, které se aplikují navrch oděvů místo dospodu, jak to má být. Když už narazíte na krásné šaty či sukni, tak je stačí otočit, aby radost rychle přešla. Chápu, discount furniture že má jít o určité oživení , ale to už si příště můžeme nechat třeba díru na ponožce discount furniture a říkat tomu nová móda . Podobné je to i v případě, kdy sháníte normální tričko, poslední dobou jsou k dostání snad jen divně krátká a ještě se podivně rozšiřující, která běžným smrtelnicím sahají tak k pupíku (móda triček k pupíku už tu rovněž byla a vracet se rozhodně také nemusí). Modrá je dobrá, především na hlavě aneb najdi si svou cestu!
Aby to nevyznělo celkově špatně, osobně proti barvám nic nemám, jde spíš o zacházení s nimi. Proto nyní přináším i dvě ukázky toho, jak lze s barvičkami pracovat nejen, co se týče šatů. Inspiraci jsem posbírala na akci zvané Tattoo discount furniture jam, která proběhla 6. 4. 2013 ve Strakonicích a k vidění bylo mnoho zajímavého včetně modelů návštěvníků, jak uvidíte i na fotkách mé milé oběti. Když už chceme vypadat jarně a barevně, proč nezačít u hlavy? Obě slečny mají modrý odstín vlasů, i když každá řešený poněkud rozdílně. Názorně lze tak vidět, že i něco takového trochu punkového jako modré vlasy, může vypadat jemně a slušivě. Černá je základ!
Dnešní obětí bude Míša z Českých Budějovic, kterou jsem rovněž zastihla na výše zmiňované akci. Je to jedna z našich aktivních přispěvatelek do anket, která se nebála postavit i před kritický objektiv a mim

No comments:

Post a Comment