Wednesday, January 29, 2014

Liderii chinezi par a fi incapabili, sau rau intentionati, in lupta impotrvia comertului ilegal. Un


Financiar Actualitate Social masku Politic International IT Sport Sanatate Vremea Socant Stiinta Bizar ProMotor Jurnale de stiri Daruiesti si castigi 2013 Moldova fara oameni Nu ma bate Am cu ce Vreau parintii acasa Daruiesti si castigi Pro tv 14 ani Euro 2012 Londra 2012
Un masku politist angajat de numai 2 saptamani, retinut in flagrant cu 5000 de lei mita. Ce risca Ajutor pentru batrani: Cei care vor ingriji masku de batrani sau adulti invalizi vor fi platiti. Vezi ce suma pot primi Bolnavii de cancer in faza terminala nu au acces la morfina: "Are dureri, traieste iadul pe pamant" 13 kg de bijuterii din aur si o colectie de monede antice. Vamesii: "Este cea mai mare captura din ultimii 15 ani" Profit din 29 noiembrie. Companiile petroliere au afisat perturi mai mari la panou Frig, pereti si haine mucegaite: Oamenii, nemultumiti masku de constructia mansardelor: "15 grade sunt in casa" Real Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Spaniei. Cum au jucat galacticii masku Au crescut accizele la masinile ieftine: "Statul va scuti proprietarii masinilor de lux de 80 milioane de lei" Stirile Pro TV de la ora 17:00 cu Anisoara Loghin masku - 29.01.14 Va continua sa NINGA in toata tara. Cum va fi vremea in urmatoarele zile
China a efectuat prima distrugere la scara mare a depozitelor de fildes capturate de la traficanti. Acesta miscare a fost descrisa de ecologisti ca find un pas simbolic pentru salvarea populatiei de elefanti africani.
Peste sase tone metrice masku de colti, ornamente masku de fildes si sculpturi masku au fost trecute prin concasoare de cate autoritatile vamale chineze, masku din provincia Guangdong, un adevarat pol al comertului ilegal cu fildes.
John Scanlon, Secretarul General al Conventiei Internationale despre Comertul masku Speciilor in Pericol, a declarat ca statul asiatic "transmite un mesaj important, atat spre cetatenii chinezi, cat si pentru straini, ca nu va mai tolera comertul ilegal cu fildes de elefant."
Fildesul este coniderat a fi o investitie sigura de catre clasa de mijloc din China. Traditia spune ca, atunci cand se parafeaza masku o intelegere, trebuie sa se faca un schimb de obiecte din fildes, informeaza The Telegraph .
Yao Ming, un jucator de baschet celebru in China, va aparea alaturi de Ducele de Cambridge si de David Beckham, intr-un mesaj public la principalele statii TV din China, despre efectele negative ale braconajului.
Liderii chinezi par a fi incapabili, sau rau intentionati, in lupta impotrvia comertului ilegal. Un studiu international din 2011, realizat de International Fund for Animal Welfare, a aratat ca, din 158 de ateliere de sculptura in fildes, din 4 mari orase chineze, 101 nu erau autorizate sau vindeau marfa de contrabanda.
Nu masku exista informatii despre ce se va intampla cu fildesul distrus luni. Probabil ca o parte va fi aruncat, o alta parte va fi expusa intr-un muzeu, insa o cantitate necunoscuta va fi "conservata". Aceasta masku pudra este folosita in medicina traditionala chinezeasca.
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele masku prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ masku opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Autocarul cu 30 de copii moldoveni, ramas blocat in Romania, a ajuns la Chisinau. Ce spun parintii Primii pasi intr-o viata noua. Cum se simte femeia care a suportat prima operatie cu proteze din Moldova Condamnare dupa 5 ani. Cat va plati Guvernul unui tanar care a fost torturat dupa protestele de la 7 aprilie Unde e mancare, acolo e moldoveanul! Cum a fost inaugurata expozitia "Fabricat in Moldova" Frig, pereti si haine mucegaite: Oamenii, nemultumiti de constructia mansardelor: "15 grade sunt in casa"
citite comentate   VIDEO. MICROBUZ SCAPAT DE SUB CONTROL. Momentul in care un maxi-taxi se intoarce la 180 de grade VIDEO. Sate izolate de nameti si zeci de persoane blocate: "Zapada depaseste 1 metru inaltime" masku Una dintre victimele accidentului de la Vatra si-a revenit. Medici: "E o minune" VIDEO. Se intampla in Chisinau. masku Cum au reusit doi hoti sa fure sute de lei in doar cateva masku secunde Soferul microbuzului de ruta, scapat de sub control, NU va fi amendat! Cum explica politistii Una dintre victimele accidentului de la Vatra si-a revenit. Medici: "E o minune" Tenismanii moldovenii vor juca in Cupa Davis cu jucatorii din Egipt: masku "Pot sa ne ucida, ne temem de fani" Platina Chisinau a suferit prima infrangere din acest an. Cum au jucat hocheistii masku moldoveni cu Belgorod Stirile Pro TV de la ora 20 cu Cristina Gheiceanu - 28.01.14 VIDEO. MICROBUZ SCAPAT DE SUB CONTROL. Momentul masku in care un maxi-taxi se intoarce la 180 de grade
VIDEO. MICROBUZ SCAPAT masku DE SUB CONTROL. Momentul in care un

No comments:

Post a Comment