Monday, January 13, 2014

V ceně je zahrnuta skluzavka 2m

SPAM – Šafr nábytek | Spammeři
  couchtuner Vzpomínáte občas na dobu, kdy jste byli ještě malí. Život byl jednou velkou nikdy nekončící hrou. Děti touží být dospělými couchtuner a dospělí touží být dětmi. Dětské hry mají velice důležitou úlohu při formování charakteru jedince a zásadním způsobem ovlivňují pozdější orientaci dítěte co do zájmů, koníčků, ale i při volbě povolání. K oblíbeným dětským hrám patří napodobování dospěláků. kvělou příležitostí jsou pro tyto hry dětské domky nebo jestli chcete dětské domečky, kterými můžete navíc doplnit svůj zahradní nábytek. Instalace dětského domku na zahradu vytáhne vaše ratolesti na čerstvý vzduch. Je to dobrý způsob jak spojit příjemné s užitečným. Děti se proběhnou na zdravém svěžím vzduchu a zároveň si bohatě vyhrají. Rozměr sestavy 180×243 cm Výška sestavy 310 cm Výška podstavce 145 cm Nutný volný prostor 180×500 cm Tloušťka palubek couchtuner 14 mm Hmotnost stavby 250 kg Pro věk od 3 let Dětský domeček DAVID C145
Domeček je tvořen čtyřmi pravoúhle sesazenými stěnami a střešní konstrukcí. V čelní stěně jsou vsazeny ven otvíratelné prkenné dveře se světlou výškou 98cm. Obě stěny jsou osazeny okny o rozměru 43 x 48cm s masivními okenicemi , zadní stěna je plná. Střecha se skládá ze dvou štítů a střešních prken čelně překrytými štítovými lištami. couchtuner Domeček je připevněn na masivní trámovou konstrukci s prkenou podlahou ve výšce 145cm. Výstup je řešen pomocí příčkového žebříku pod úhlem 60 .
Povrchová úprava domku: natřeny ekologickou barvou jsou tyto části – střecha couchtuner červená, rám oken, dveří, rohy, madla zelená, dveře, okenice, plotovky žlutá, podesta tlakově impregnovaná a zbylé části nejsou nijak ošetřeny.
Naše cena : 18 880,- vč. DPH Rozměr sestavy 110 x 420 cm Výška sestavy 260 cm Výška podstavce 100 cm Nutný volný prostor 420 x 180 cm Použité hranoly 90 x 90 mm Hmotnost stavby 150 kg Pro věk od 3 let Dětský domeček DAVID 100
Dřevěné díly (palubky s frézovanými profily) Panty k oknům a dveřím (pozinkované) Spojovací materiál Dveře se zárubněmi a okna Tlakově couchtuner impregnovaná podesta Nalézací příčkový žebřík Skluzavka Bezpečnostní kryty na zábradlí couchtuner Závitové kotvy na upevnění domečku do země Úchytné madlo Číslo popisné
Ochranu proti pádu zajišťuje dřevěný plůtek s výškou 60cm. Domek je určený pro privátní sektor. Montáž i užívání je možné pouze ve venkovním prostředí. Jednotlivé části i celé zařízení odpovídá ČSN EN 71-8 za předpokladu, že je smontováno podle návodu a používáno v souladu s jeho určením.
V ceně je zahrnuta skluzavka 2m – vyrobená tlakovým vstřikováním plastu do forem. Jelikož máme vyzkoušenou její pevnost a kvalitu, prodloužili jsme její záruku na 5 let. Nosnost skluzavky je 100kg a na zimu jí není potřeba uschovávat. Možno vybrat couchtuner z provedení:
Naše cena : 14 980,- vč. DPH Rozměr sestavy 110 x 250 cm Výška sestavy 220 cm Výška podstavce 60 cm Nutný volný prostor 250 x 220 cm Tloušťka palubek 14 mm Hmotnost stavby 120 kg Pro věk od 3 let Dětský couchtuner domeček DAVID C60
Povrchová úprava domku: natřeny ekologickou barvou jsou tyto části – střecha červená, rám oken, dveří, rohy, madla zelená, couchtuner dveře, couchtuner okenice, plotovky žlutá, podesta tlakově impregnovaná a zbylé části nejsou couchtuner nijak ošetřeny.
DŘEVO – Masivní mimostředové smrkové dřevo (nepraská od jádra). Použité dřevo je natřeno pouze ekologickou barvou. Podesta pod domek je vyrobena z tlakově impregnovaných hoblovaných profilů (rozměr hranolu 9x9cm). Stěna z palubek 14mm. Střešní couchtuner profily 19mm.
Sestava je určena pro děti od 3 do 10 let a jejich použití je certifikováno pro privátní zařízení. Herní sety obsahují mnoho bezpečnostních komponentů jako jsou protiskluzové příčky žebříku, krytky couchtuner šroubů, madla, kotevní prvky, sandpad, safety couchtuner ball a chránič proti nárazu hlavy do příčného svlaku.S herním prvkem Jungle Gim můžete vytvořit neobyčejně bezpečnou hrací plochu pro vaše děti.
V ceně je zahrnuta couchtuner skluzavka 2,4m vyrobená tlakovým vstřikováním couchtuner plastu do forem. Jelikož couchtuner máme vyzkoušenou její pevnost a kvalitu, prodloužili jsme její záruku na 5 let. Nosnost skluzavky je 100kg a na zimu jí není potřeba uschovávat. Možno vybrat z provedení:
Balení obsahuje: madla skluzavku 3m krytky šroubů spojovací materiál síť proti kočkám plachta pod pískoviště žebříkové stupáky kovové ukotvení vlaječku návod vrtáky výrobní štítek gumová podložka pod skluzavku dalekohled couchtuner
Stavebnice Do-ti-yourself(udělej si sám) je velmi jednoduchá pro sestavení Vašeho vlastního herního prvku. Všechny prvky přicházejí s přehledným step-by -step návodem a paketem veškerého montážního materiálu, který pro stavbu potřebujete, couchtuner pevné části, spojovací šrouby, couchtuner vrtáky, šroubovací nástavce. a další. Pokud se zákazník nechce couchtuner do montáže pustit sám, zajistíme mu odbornou montáž v místě jeho bydliště cenu za montáž couchtuner vám rádi zdělíme na e-mail.
Naše cena : 14 760,- vč. DPH Rozměr sestavy 135 x 135 cm Výška sestavy 305 cm Výška podstavce 150 cm Hmotnost 200 kg Nutný volný prostor 260 x

1 comment:

  1. An interesting dialogue is price comment. I feel that it is best to write more on this matter, it may not be a taboo topic however usually individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers.
    Couchtuner

    ReplyDelete