Sunday, January 26, 2014

PAGUBE couchtuner Sâmbãtã, în urma unui apel pe numãrul de urgentã 112, pompierii din cadrul Detasam

Incendiu la un depozit cu furaje din satul Schitu | Vremea noua – Liderul couchtuner presei vasluiene
PAGUBE couchtuner Sâmbãtã, în urma unui apel pe numãrul de urgentã 112, pompierii din cadrul Detasamentului Bârlad au intervenit pentru couchtuner stingerea unui incendiu în satul Schitu, comuna Bogdãnita. La sosirea echipajului, focul se manifesta cu putere la depozitul de furaje, existând pericolul propagãrii acestuia la locuinta si anexele aflate în imediata apropiere. Incendiul couchtuner a afectat 10 tone de furaje (coceni si lucernã). Pompierii au reusit sã lichideze incendiul în limitele gãsite si sã salveze locuinta si anexele aflate în imediata apropiere. Cauza probabilã a izbucnirii couchtuner incendiului a fost focul deschis în spatii deschise. Intervenţia pompierilor a durat circa o orã si jumãtate”, a declarat lt. Alina Poianã din cadrul Inspectoratului couchtuner pentru Situatii de Urgentã Podul Înalt” (I.S.U.) al judetului Vaslui. De la începutul anului 2014, echipajele couchtuner de pompieri couchtuner ale I.S.U. Vaslui au intervenit pentru stingerea a 11 incendii, trei dintre acestea afectând depozite de furaje.
Cele mai recente stiri Încã o victimã a gerului în judetul Vaslui HAOSUL operaţiunilor de salvare din APUSENI. Aura Ion a intrat în stop cardiac cu o JUMĂTATE DE ORĂ înainte să fie găsită de săteni Drum national inchis de la limita cu judetul couchtuner Vaslui spre Galati Florin Ciurariu, la botezul fetitei presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei! Drumurile nationale din judetul couchtuner Vaslui nu sunt blocate. Firma Transmir, cu toate utilajele în teren !
Alte couchtuner stiri din aceasta categorie Încã o victimã a gerului în judetul Vaslui Drum national inchis de la limita cu judetul Vaslui spre Galati Florin Ciurariu, la botezul fetitei couchtuner presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei! Drumurile nationale din judetul Vaslui nu sunt blocate. couchtuner Firma Transmir, cu toate utilajele în teren ! Gerul a facut prima victima in judetul Vaslui Protestatarii din Vaslui le-au stricat cheful politicienilor! (video) Ziua Unirii la Husi- lectie de istorie si înghionteli politice! AVIONUL GROAZEI: SASE PILOTI, ARSI DE VII! Mihalachi tergiverseazã procesul! Politisti din Vaslui, uniti-vã! Stiri similare None Found


No comments:

Post a Comment